Пет свежи предложения за мържки парфюми

мъжки парфюми

Всеки мъж, който иска да ухае приятно през целия ден знае, че за тази цел трябва да използва подходящите парфюми, които да подчертава неговата индивидуалност и темперамент. Колкото и странно да звучи много мъже притежават богата колекция от парфюми, които използват спрямо повода. Ако искате да попълните колекцията на вашия приятел можете му изберете някои от следните парфюми:

  • Vintage на John Varvatos

Парфюм с връхните нотки на сантонила, плодове от хвойна и бяла лавандула. Пачули, ела балсам и жасмин са нотките, които се усещат веднага след връхните, и накрая базовите се състоят от бобова тонка, тютюн и велур.

  • Pour Homme на L’Eau d’Issey

Това е парфюмът, които почти всяка жена избира като подарък за своята половинка. Това се дължи на неговия свеж аромат на кипарис, кориандър, мандарина, меча пета, градински чай и прясна върбинка. Средните му нотки са на синя водна лилия, индийско орехче, шафран, бърбън, здравец и канела, а базисните нотки се състоят на тютюн, кехлибар, мускус, сандалово дърво и ветивер.

  • Eternity на Calvin Klein

Тези мъжки парфюми се предлагат на пазара в продължение на 20 години и все още са фаворити на голяма част от мъжете. Всичко това се дължи на свежия плодов и цветен аромат на мандарина, лавандула, жасмин, босилек, здравец, градински чай, сандалово дърво, ветивер и кехлибар.

  • Curve на Liz Clairborne

Тези парфюми са с със свеж цветен аромат като първоначално вие ще усещате уханието на лавандула, бергамот и карамфил, а след това уханието се изменя и нотките, които ще усещате ще са на ветивер и мускус. Накрая аромата ще ухае по-скоро на цитрусови плодове и сандалово дърво.

  • HM на Hanae Mori

Лансиран за пръв път през 1997 година, този парфюм разполага с богат ориенталски аромат и с ухание на шоколад. Умелата комбинация от ароматни нотки като лавандула, лимон, касис, ирис, ванилия, жасмин, българска роза, мъх, бобова тонка, кедър и кехлибар, правят този парфюми наистина уникален.

Нели Петкова