Самолетни билети

самолетен билет

Надали ще намерите някой, на когото поне веднъж не му се е искало да си опакова багажа и да поеме където му видят очите и да зареже проблемите, работата и сивотата на родния си град зад теб. Убедена съм, че всеки от вас е поглеждал нагоре към синьото ясно небе и е мечтал в този момент да е в самолета, който лети над главата му. Всички мечтаем за красиви, екзотични места, за прекрасна почивка с любимия човек, но много се спират при мисълта, че самолетните билети са доста скъпи и непосилни във времето на икономическа криза. Преди време това беше така, но в днешните дни, когато Интернет е навсякъде около нас, самолетните билети, които се предлагат от авиокомпаниите са на изумително ниски цени.

Не пропускайте шанса си да се сдобиете с евтини самолетни билети и да превърнете мечтите си в реалност. Трябва само да посетите един от многобройните интернет сайтове, предлагащи билети и да разгледате това което предлага. Можете да го направите само с едно натискане на мишката, седейки си у дома или на работното място и  да откриете и сравните цените на авиокомпаниите, за да изберете офертата която е най-подходяща за вас. Нужно ли е да давате излишни пари за скъпи билети, когато с добра организация и малко предвидливост можете да си осигурите евтини самолетни билети онлайн? Изберете дестинацията до която искате да пътувате и прегледайте огромния брой предложения, които авиокомпаниите предлагат в интернет.

Трябва да знаете, че интернет билета винаги е по-евтин от билета, закупен на гише или от офиса на туристическа компания. Ако не трябва да пътувате на предварително определена дата, започнете търсенето на самолетни билети възможно най-рано. Благодарение на това ще сте сигурни, че билетите ви ще са по-евтини. С наближаването на деня на полета билета става по-скъп. Има и друг вариант, но той е малко по-рискован, а именно да си купите билети до желаната дестинация в последната минута. Почети всички авиокомпании попълват свободните си места, като пускат за продажба билети с намалена цена в последната минута.

Почти всички нискотарифни компании предлагат билети, които можете да закупите на промоция и могат да ви осигурят билет на наистина символични цени. Ако е възможно, не летете в пиковите дни и сезони, тъй като авиокомпаниите повишават цените на билетите през почивните дни, национални празници или сезона на почивките. По принцип в петък и неделя вечер самолетните билети са  по-скъпи, затова ако можете изберете за своето пътуване останалите дни от седмицата, когато пътническия поток и търсенето са по-слаби.  Както при всички видове транспорт и при авиотранспортните фирми важи правилото, че двупосочният билет е доста по-евтин от еднопосочния такъв, така че го имайте предвид когато купувате билети.

Всички авиокомпании, без значение дали са редовни или нискотарифни предлагат на своите редовни пътници бонусни пакетни услуги, които включват намаление на цените на самолетните билети на базата на летателните мили, пролетени от клиента за даден интервал от време. Така че, ако летите по-често по дадена авиолиния е добре да се възползвате от тези услуги като се присъедините към пътническия клуб на авиокомпанията, с която пътувате. Не бързайте с покупката на билети преди да сте сравнили цените на други авиокомпании, предлагащи билети за вашата посока. Възможностите да пътувате евтино до мечтата от вас  дестинация са много, затова сега е момента да сбъднете мечтите си, като си осигурите евтини самолетни билети онлайн.  Доставете си удоволствието да посетите страни, за които си мечтаете и си осигурете прекрасни спомени, като си закупите евтини самолетни билети.

Нели Петкова