За здрав живот – осигурете си разтоварващи дни

здрав живот

За вашето здраве и щастие е важно сутрин да се будите с възможно най – голямо оптимистично настроение за предстоящия ден

За целта е нужно постепенно да програмирате мозъка и съзнанието си за позитивни резултати и спокойствие. Психическата релаксация е важна. На ден не са ви нужни повече от 15 минути за мир и хармония.

Ако сте един от хората, които редовно спазват този принцип, то със сигурност сте изложени на по-малък риск от заболявания. Медицината се развива, вече има стволови клетки цени, които са достъпни, но нека не се успокояваме, а да не позволяваме да се нуждаем от подобни намеси.

За да се чувства човек добре, здрав и щастлив е важно състояние на ума да бъде позитивно. Казват, че с мисъл привличаме нещата да се случват, затова нека мислим за здраве и щастие. Няма как да се промени живота, докато не промените мисленето. Светът се развива, технологии медицина със съхранение на стволови клетки, ежедневие, всичко се променя с голяма скорост.

Време е и мисленето да се промени и да става по положително. Ако успеете да постигнете това сутрешно събуждане то сами ще се убедите от ползата за духа, която е неизмерима. Доказано е, че на ден ако отделяте по няколко минути за гимнастика ще се чувствате по удовлетворени и щастливи от себе си. Опитайте се да прочиствате както ума, то така и храната в организма си. Нека всички мускули в тялото си, да бъдат раздвижени.

Гледайте на гимнастиката като време за губене телесна маса и извайване на мускулна маса. Правят се постоянно различни проучвани я и изследвания, в които е установено, че има връзка между физическите упражнения и продължителността на живота. Здравата мускулна тъкан се явява главен потребител на глюкоза, освен това мускулите са единственото място, където тялото може да съхранява аминокиселини. Това, което поемаме като храна и мисли,това сме ние.

Ася Йорданова