Доставка на букети от есенни цветя за вашата сватба

доставка на цветя

Дългата пътека е осеяна със златисти листа, които отразяват последните слънчеви лъчи, хладният въздух контрастира с меката слънчева топлина. Тази картина изниква в мислите ви когато си представяте сватбеният си ден. Това е защото вие сте решили да направите тази важна стъпка през есента.

D-day , както англоговорящите наричат сватбеният ден приближава, а вие все още не сте се спрели на цветята, които ще оформят булчинският ви букет. През пролетта и лятото няма никакъв проблем с изборът при доставка на цветя, но вашата сватба е през есента и така кръгът от възможности се свива.

Въпреки това есенните цветя със своите ярки цветове ще придадат изключителна колоритност и красота на букета и можете да сте сигурни, че вашите гости дълго време ще говорят за него. Ето и няколко предложения, от които можете да се възползвате:

Хелениум – цветовият диапазон на това цвете е от жълто до оранжево – типичните цветове, които доминират през есенният сезон. Има голям контраст с бялата сватбена рокля, което е доста ефектно.

Ирис – името му идва от гръцки и означава „дъга“ и това няма защо да ви учудва, тъй като той притежава богата палитра от цветове от бледо жълт до бял, лилав и син.

Астер – има цвят на синьо октомврийско небе и е много популярно цвете за направата на булчински букети.

Стефанотис (мадагаскарски жасмин) – с неговите чисто бели цветове, които имат уникално красива форма това цвете е символ на далновидност, а също така и на добрите пожелания. Перфектен букет за булките, които искат пълното съчетание с цвета на сватбената рокля.

Стрелиция (райска птица) – предложението идващо от Южна Африка е типично есенно цвете. Създава асоциация за ярко оцветена птица в полет и може да придаде колоритност на цялата церемония.

Освен тези цветя, през есента можете да избирате и измежду Гардения, Далия, Фрезия, Зимен Жасмин, Витлеемска звезда, Котонеастър, див люляк и Статис. Ако сте традиционалист можете да се спрете на доставка на букети от рози, лилии, орхидеи или маргаритки.

Нели Петкова