Хотели на достъпни цени

хотели на достъпни цени

Няма нужда да криете – вероятно много пъти сте резервирали хотели на не особено изгодни цени, които в последствие са правели почивката ви малко по-солена от очакваното.

Въпреки че дестанации като Истанбул, Берлин и Тоскана, например, са смятани за места, където не е толкова лесно да се открият изгодни места за отсядане, има начин солените цени да бъдат избегнати. Разбира се това не означава, че качеството трябва драстично да спадне. Просто трябва да знаете къде да търсите. Предлагаме ви да прочетете за някои от най-достъпните по отношение на цените в тях хотели в Европа. Извадката е част от проучване на туристическо издание, което изброява 25 европейски хотела, в които всеки може да си позволи да отседне.

Няколко евтини хотела

Басейн, спа, гледка към Средиземно море? Вероятно това е част от представата ви за перфектната ваканция. Можете да я осъществите на прилична цена, ако се отправите към хотел Ду Шато де ла Тур. Там ще намерите всичко, което може да се очаква от едно място на Френската ривиера. И не забравяйте, докато си почивате в стаята си в Рококо стил и се взирате в прекрасната синя шир пред вас, да се поздравите за добрия и изгоден избор на ваканционно кътче.

Ако пък предпочитате Барселона и сте си намислили следващата ви почивка да е там, то не трябва да подминавате стилният хотел в минималистичен стил El Raval. Това е мястото, където на възможно най-добра цена ще можете да се насладите на панорамна гледка към града по всяка време от терасата на балкона на хотела.

В случай че сте решили да прекарате ваканцията си в Дубровник и търсите хотел на прилична цена, значи трябва да насочите вниманието си към хотел Стари град. Както личи и от името му, хотелът се намира в сърцевината на стария град и има три звезди. Мястото предлага осем стаи и може да се каже, че е бутиково. Разположено е в обновена сграда от XVII в., а атмосферата му е романтична, старомодна в добрия смисъл на думата и много завладяваща. Цената за една нощувка е далеч под средната за тази локация, така че смело можете да си направите резервация за 17-вековната постройка.