Да поговорим за кецове

кецове

Не всички дами са привърженички за високите токове, фееричните рокли и многото грим. Не всички са типични „момиченца”, харесващи розово, еднорози и т.н. Има и такива, които изглеждат изумителни без всички тези неща. Те са толкова женствени, колкото всички останали, просто предпочитат удобството и собствения стил, които им дават кецовете. Този тип спортни обувки са изключително популярни както сред жените, така и сред мъжете. Подходящи са за абсолютно всичко от разходка в парка, до лудо парти в любимата дискотека. Дамите проявяват креативност и ги съчетават с всякакви дрехи и аксесоари. Спортно-елегантният стил придава сексапил и небрежност едновременно, какво по-хубаво от това?

По отношение на мъжката част, кецовете придават момчешко излъчване. Ако погледнем един зрял мъж, който носи този тип обувки, може да го изтълкуваме по два начина. Според някой, това е типично тинейджърска постъпка, той не е готов за нещо сериозно, не иска обвързване, въпреки възрастта. Други дами, които са луди по този стил, подкрепят решението на мъжете. Те считат носенето на кецове за нещо забавно, лудо, небрежност, секси, стилно… Мъжът носи момчешкото в себе си, но е и зрял, просто е запазил стила, който му харесва още от преди.

Дамите, от своя страна, могат да бъдат разбрани само по един начин – носят ги защото им харесва. Малки, големи, тинейджърки или зрели жени, различни видове спортни обувки, един от които са кецовете, определено отиват на всяка. Едно момиче рискува да ги комбинира с всякакви аксесоари, независимо от това колко са официални са те – дълги обеци, шал или някоя анта. Пазарът е пълен с какви ли не модели, цветове, размери и т.н. Напоследък за много търсени кецовете с шипове и платформи, отново едно интересно предложение от дизайнерите. Ако и вие сте любителка на този тип обувки, определено има какво да покажете на момиченцата – вземи си кецове, съчетай ги с всичко, бъди неповторима!

Нели Петкова