Най-добрите дамски парфюми

най-добрите дамски парфюми

Уханието е нещо с което всяка една жена трябва да се идентифицира. Тя трябва да използва само парфюми, които и подхождат и най-пълно показват каква е нейната същност. Освен това всяка една дама трябва много внимателно да подбира ароматите с които се пръска спрямо конкретния повод. Когато си купувате дамски парфюми винаги вземете поне още един човек с вас, който да ви даде странично безпристрастно мнение.

Независимо дали става въпрос за дамски или мъжки парфюми, избора е нещо на което трябва да обърнете сериозно внимание и ако трябва дори да се консултирате със специалист преди да закупите даден парфюм. В настоящата статия ще ви запознаем с едни от най-добрите дамски парфюми :

Wonderstuck на Taylor Swift – този парфюм съдържа аромати на ябълка, къпина, зелен чай, малина, ванилия, кехлибар, мускус, праскова и сандалово дърво. Всичко това го прави един много чувствен и запомнящ се аромат, който няма да остане незабелязан от мъжете.

Flowerbomb на Viktor & Rolf – противно на името му този парфюм не се изразява само с плодови аромати. Този уникален продукт съдържа още аромати на чай, бергамот, фрезия, орхидея, жасмин, роза и пачули. Опаковката му е във формата на диамант и е изработена от Фабиен Барон. Това е един наистина уникален парфюм, който пасва идеално на всяка изискана дама.

Еternity на Calvin Klein – в превод този невероятен парфюм означава вечност и наистина това е един от най-стилните и сантиментални аромати създавани някога. Уханията му на цитруси, лилии, сандалово дърво и мускус го прави силно опияняващ и хипнотизиращ. Предпочитан е от по-младите дами, заради свежестта която носи и вниманието което привлича.

Tresor Midnight Rose на Lancome – опияняващ, съблазнителен, омагьосващ това са само няколко от епитетите, които могат да бъдат отнесени към този божествен аромат. Зашеметяваща е и самата бутилка, която е изящна и стилна. Съдържа аромати на жасмин, божур, касис, малина, роза, кедър, мускус и ванилия. Всички тези съставки го правят невероятен и неповторим.