Най-добрите дамски парфюми за лятото

дамски парфюми

Перфектният завършек на всяка дамска визия са марковите парфюми, с техните прелестни аромати. Цветни парфюми са изключително подходящи за лятото и горещите летни свалки. Ако се чудите с какви свежи и подходящи за лятото парфюми да очаровате всички мъже около, то в тази статия, може да откриете това, което търсите.

  • Chanel № 5

Chanel № 5 е най-харесваните и най-продаваните дамски парфюми на всички времена. Самата Шанел обяви, че тези парфюм са „дамски аромат, който ухае на жена“. Ароматните нотки, от които е създаден този наистина уникален парфюм са роза, жасмин, сандалово дърво и иланг-иланг. Парфюми Chanel № 5 успяха да запазят своя чар, с рекордни продажби, които сочат, че на всеки 55 секунди по света се купува по една флакон.

  • Elle Summer от YSL

Elle от Yves Saint Laurent са типично летни парфюми, които за пръв път бяха пуснати на пазара през 2007 година. Те са с цветен аромат съставен от силни дървесни нотки, божур, лимон, фрезия, жасмин и розови плодове. Този уникален парфюм е създаден от световноизвестните парфюмеристи Oliver Cresp и Jack Cavallier, които в желанието си да засилят аромат добавят и ухание на розов пипер.

  • White Linen Breeze от Estee Lauder

Тези парфюми на Estee Lauder има по-фин и цветен аромат, който е изграден от нотки на водни лилии и цветове от орлови нокти. Първия парфюм White Linen Breeze създаден през 1978 г., като той се отличава от всички останали със своята разнообразна селекция от цветни аромати, които освен уханието на водни лилии, включва и аромата на орхидеи, Дафне и български рози.

Ася Йорданова