4 причини да заложите на сребърно колие в празничните вечери

сребърно колие

Студените дни не бива да ви отчайват, защото скоро ще имате поводи за рокля и бижу

За дамите зимните месеци, които предстоят, често се оказват доста тягостни. В забързаното ежедневие, когато излизаме по тъмно и се връщаме у дома отново така, почти няма време да се насладим на моментите, в които можем да подчертаем своята женственост. Нека това да не ви отчайва, защото все пак наближават празничните поводи, когато ще имате достатъчно причини да заложите на дамско колие от сребро и любимата си парти рокля.

Каквито и напрегнати ситуации да е имало през годината, направете така, че да заблестите в тези вечери и да им се насладите напълно.

А защо да заложите именно на огърлица от благородния метал с дискретно и нежно излъчване? Имате достатъчно причини да го сторите, ето само четири от тях:

  1.   Изгодна покупка

Започнете подготовката за веселбите с приятели и колеги отсега. И ако се оглеждате внимателно, със сигурност ще попаднете на изгодни промоции и може да направите страхотен удар, който да споделите и с други близки жени около вас.

Среброто е напълно достъпно като цена, като по никакъв начин не ви лишава от елегантност и стил.

  1.   В унисон с дрескода

Няма нищо по-красиво от топ актуалните модели на тоалети с пайети и камъни в съчетание с финото присъствие на сребърните накити. Няма как на фона на този тип рокля, която приляга отлично на предстоящите купони, да комбинирате с натрапчивостта на златните елементи.

Е, свободни сте да го направите, ако това е по вкуса ви, но се съгласете, че имаме всички основания за този полезен съвет. 

  1.   Богато разнообразие

В коледната или новогодишната нощ може да си позволите повече фриволност. Не, не говорим за поведението, а само за визията ви. Веднъж на 12 месеца посрещаме щуро следващата им версия, затова нека бъдем дръзки и да експериментираме.

Висулки, колиета по врата, верижки и какви ли не уникални артикули може да откриете, в резултат на разнообразието от дизайнерски модели. Това ще е бижу не само в резултат на личния ви избор и специално за празника, но и абсолютно по джоба ви, което е допълнителен плюс и може да рискувате да го носите само понякога.

  1.   Тържествена визия

Има класики, които никога не изглеждат ретро, те не случайно са вечни, но и могат да ви дарят с неповторима тържествена визия. Черна или сребриста рокля – разбира се, че ще бъде в синхрон с колие с подобен ефект, и ще стои зашеметяващо, това е гарантирано!

Посетете Shine.bg и стартирайте пазаруването за нова нагласа, в очакване на по-приятни и усмихнати дни.   

Нели Петкова